Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en iyi bedel politikamıza mutabık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik maddeleri uyartınca yapılan düzenlemelerin cepheı silsile, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Hevesli bir mimar veya yangın güvenliği mütehassısından bindi alarak, gereksinimleriniza ve lokal düzenlemelere muvafık bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı akıllıca rahat oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları ayrılma Yangın kapısı istanbul fi yatı etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek ömür alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin baz olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page